Schilderijen tweeluik 40x50cm een wijs man bouwde zijn huis op de rots

97.00

Categorie:

Beschrijving

Dit zijn twee schilderijen die bij elkaar horen. Gemaakt naar aanleiding van een lied. Het eerste schilderij geeft weer: “Een dwaas man bouwde zijn huis op het zand, een wijs man bouwde zijn huis op de rots en de regen stroomde neer. ” Het tweede schilderij geeft weer: “En de regen stroomde neer en de vloed kwam op en het huis op het zand deed plof. ” De regendruppels zijn 3D gemaakt en er zijn veel stromingsbeelden verwerkt in de acrylverf. Een originele weergaven van het lied.

Elk schilderij wat te koop staat op deze website is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen. Elk schilderij is uniek en handgemaakt. Helene is een veelzijdige kunstenares die veel technieken leuk vindt en graag experimenteert. Helene is ook de eigenaar van Atelier Hupsakee en De Tekenschool. Ze inspireert mensen en geeft de kennis en technieken ook graag door aan haar cursisten. Helene houdt van veel structuren en de mixed media techniek in haar schilderijen. Ze is dol op kleur en schildert graag dieren, portretten, landschappen en mensen. Daarnaast is ze ook graffiti kunstenares en zandkunstenares. De kunst is betaalbaar zodat veel mensen een uniek schilderij in huis kunnen ophangen.

Besluit u tot aankoop van dit schilderij, dan kunt u via de webshop betalen en het schilderij afhalen. Opsturen is ook mogelijk, dan komen de verzendkosten erbij. Vermeld dit bij opmerkingen, dan wordt het naar u opgestuurd.