Tweeluik 80x90cm samen ‘the show must go on’

147.00

Categorie:

Beschrijving

Dit schilderij is gemaakt n.a.v. het thema ‘The show must go on’, dat was een expositie in het Schaffelaar theater. Vele artiesten proberen de top te bereiken. Helene heeft het weergegeven als een diepe kloof die je moet oversteken over een smal koord. Het is erg moeilijk om de overkant te bereiken. Je komt veel uitdagingen tegen en als je niet uitkijkt, val je diep. Het is ook maar weinige artiesten gelukt om echt beroemd te worden en te blijven. Maar door te blijven doorgaan en stapje voor stapje verder te gaan kom je er wel.

Gemaakt met acrylverf en de druiptechniek.

Elk schilderij wat te koop staat op deze website is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen. Elk schilderij is uniek en handgemaakt. Helene is een veelzijdige kunstenares die veel technieken leuk vindt en graag experimenteert. Helene is ook de eigenaar van Atelier Hupsakee en De Tekenschool. Ze inspireert mensen en geeft de kennis en technieken ook graag door aan haar cursisten. Helene houdt van veel structuren en de mixed media techniek in haar schilderijen. Ze is dol op kleur en schildert graag dieren, portretten, landschappen en mensen. Daarnaast is ze ook graffiti kunstenares en zandkunstenares. De kunst is betaalbaar zodat veel mensen een uniek schilderij in huis kunnen ophangen.

Besluit u tot aankoop van dit schilderij, dan kunt u via de webshop betalen en het schilderij afhalen. Opsturen is ook mogelijk, dan komen de verzendkosten erbij. Vermeld dit bij opmerkingen, dan wordt het naar u opgestuurd.