kinderfeestje graffiti spuiten

17.95

Voor boekingen van een kinderfeestje graffiti spuiten op dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag kunt u het beste gebruik maken van onze boekingsmodule. Op maandag en donderdag alleen op afspraak te boeken via het contactformulier.

Artikelnummer: TK_MVW74 Categorie:

Beschrijving

Kinderfeestje graffiti spuiten

Graffiti spuiten is cool en stoer. Normaal mag je niet met een spuitbus spuiten, maar in deze workshop mag het. Elk kind mag kleuren kiezen en een gaaf werkstuk maken in zijn/haar favoriete kleuren. Eerst gaan we binnen ontwerpen. Buiten onder de veranda gaan we spuiten. Elk kind krijgt een overall aan en handschoenen, schoenbeschermers en een mondkapje. Omdat het onder een veranda is kan de workshop altijd doorgaan. Met regen en koud weer ook. In de workshop wordt voorgedaan hoe je de spuitbussen moet gebruiken. Met dunne of dikke cap. We gebruiken Flame Blue, spuitverf op acrylbasis. De borden drogen vrij snel en kunnen direct meegenomen worden of later opgehaald. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Drinken en chips hoort bij het feestje. Het duurt 1,5 tot 2 uur. Dat is afhankelijk per groep. De ene groep is sneller klaar dan de andere.

Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. een plaat spuiten van 60x120cm met je naam.
  2. een plaat spuiten van 60x60cm en je eigen sjabloon uitsnijden.
  3. een galaxy paneel van 60x60cm spuiten.

Wij combineren vaak 2 kinderfeestjes. Wil je exclusief met je eigen groep het feestje vieren, stuur dan een mail naar info@atelierhupsakee.nl. We reserveren dan de tijd voor je eigen groep. De extra kosten hiervoor zijn €50,- per groep.