Kinderfeestje Tie Dye

16.95

Artikelnummer: TK_8NNE1 Categorie:

Beschrijving

Helemaal hip en trendy op dit moment. Je eigen T-shirt en tas verven. Met de speciale afbindtechniek ‘Tie Dye’, waardoor de schitterendste vormen ontstaan.

Hoe gaat het kinderfeestje? De kinderen krijgen een wit T-shirt in hun eigen maat en een witte stoffen tas. Het is ook mogelijk om alleen een T-shirt te verven voor €15.95 per kind. Daarna worden verschillende bindtechnieken uitgelegd, zoals ‘de spiraal’ een heel populaire figuur. Of rondjes maken of strepen. Dan kiezen de kinderen een techniek. Dat gaan ze binden met elastiekjes. Daarna gaan we omkleden met overalls en handschoenen aan. Buiten onder de veranda gaan we aan de slag met veel verschillende kleuren textielverf. In de pauze trekt de verf lekker in. En kunnen de kinderen lekker een zakje chips en drinken nuttigen.

Na de pauze komt het magische wow-moment. Schitterend om te zien hoe de kinderen reageren als ze hun elastiekjes verwijderen. Enthousiaste uitroepen zoals: Ohh dit is mooi! en Vet cool! vliegen in het rond.

We sluiten af met een groepsfoto. De spullen gaan nat in een tas mee naar huis. Thuis kun je het T-shirt en de tas ophangen, laten drogen en daarna strijken. Dan kan het gedragen worden en later uitgewassen.