Lespakket schilderen ‘a la Hundertwasser’ met korting 5 lessen

99.80

Categorie:

Beschrijving

In dit lespakket van

Krijg je 5 lessen om te tekenen en te schilderen op de Hundertwasser manier: *Stromingsbeelden, *Bloemen ‘a la Hundertwasser’, *Collagetechniek binnen- buitenwereld ‘a la Hundertwasser’, *De stad ‘a la Hundertwsser’ en *Hoeden ‘a la Hundertwasser’. De grote voordelen zijn:

*Je kunt zonder plan beginnen.

*Het is altijd mooi, boeiend, uniek en verrassend. En rijk aan symboliek.

*Het is nooit fout. Iedereen kan het. Schilderen ‘a la Hundertwasser’ geeft je veel zelfvertrouwen.

*Het maakt de kunstenaar in je vrij.

Deze 5 lessen krijg je van €124,75 voor €99,80 incl. BTW met 20% korting. Na de betaling kun je alle 5 lessen direct downloaden.  Leuk om eerst zelf mee te tekenen en daarna de les eventueel door te geven aan een kleine groep.

Als je deze 5 lessen koopt, reken je de lessen in het winkelmandje af. Let op! Je krijgt daarna een scherm met bestelling ontvangen. Daaronder staan de downloads. Als je klikt op de ORANJE balk dan krijg je de les direct in een PDF op je computer, Ipad, laptop of telefoon. Ligt eraan op welk apparaat je het download. In deze PDF zit de duidelijke instructiefilm met ondertiteling en de worksheet. In de worksheet wordt de les nog extra uitgelegd en meer achtergrondinformatie gegeven. Deze PDF op je apparaat kun je elke keer weer bekijken.

Je kunt direct beginnen!

Veel plezier met tekenen en schilderen!