Online Les De Tekenschool Kriebel Priegel stromingsbeelden

24.95

Categorie:

Beschrijving

In deze les van

Leer je allerlei stromingsbeelden. Ken je die krabbels die je maakt tijdens het telefoneren of gedachteloos op een vergadering op je aantekenpapier. Daar lijkt het op. Je herhaalt een vorm of een lijn. Heerlijk om te doen. Ontspannend en met een supergaaf resultaat. Als je deze technieken leert kun je het elke keer weer gebruiken. Een prachtige basis les die je eigenlijk niet kunt missen. Goed te gebruiken bij de Hundertwasser lessen.

Als je deze les koopt, reken je de les in het winkelmandje af. Let op! Je krijgt daarna een scherm met bestelling ontvangen. Daaronder staan de downloads. Als je klikt op de ORANJE balk dan krijg je de les direct in een PDF op je computer, I pad, laptop of telefoon. Ligt eraan op welk apparaat je het download. In deze PDF zit de duidelijke instructiefilm met ondertiteling en de worksheet. In de worksheet wordt de les nog extra uitgelegd en meer achtergrondinformatie gegeven. Deze PDF op je apparaat kun je elke keer weer bekijken.

Je kunt direct beginnen!

Veel plezier met tekenen en schilderen!

Als je de basis kunt, kun je zelf een tekening ontwerpen. Deze tekening is gemaakt met stromingsbeelden door cursiste Franciska op De Tekenschool. Ontzettend knap gedaan en wel 20 uur werk. Niet om mee te beginnen, maar prachtig om te zien wat je ermee kunt.