workshop schilderen voor teambuilding

30.00

Deze workshop voor teambuilding kan gegeven worden in het atelier, maar ook op locatie in het bedrijf. Via het contactformulier kan er een afspraak gemaakt worden over datum en tijd en onderwerp.

Categorie:

Beschrijving

Workshop schilderen voor teambuilding

Een gezamenlijk schilderij

Samen als team een mooi schilderij maken, wat opgehangen kan worden aan de muur in het bedrijf. Het gaat als volgt. Jullie leveren een plaatje aan, wat je leuk vindt. Helene, de kunstenares, tekent dit voor op een aantal doeken. We bespreken een datum en tijd. Ieder wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het schilderij in te schilderen. Samenwerken als team is essentieel. Passen de kleuren bij elkaar? Maken we hetzelfde gras? Welke kleur krijgen de bloemen. Wie schildert aan de ene kant van het doek, wie aan de andere kant? Overleggen is belangrijk. Aan het eind is ieder verbaasd over het resultaat: Er is een prachtig kunstwerk gecreëerd.

Tijdsduur 3 uur

Kosten €30,- p.p.

Je weg uitstippelen...

Erg geschikt voor teambuilding. De Aboriginals vertelden elkaar verhalen bij het vuur door te tekenen. Deze techniek gaan we gebruiken. Door samen te stippen als de Aboriginals op een papier. Je begint vanuit je eigen kern. En zoekt contact met elkaar op papier. Dit is een bijzonder proces wat in stilte gebeurt. Je bent met je teamleden aan het communiceren op papier. Het is boeiend om daarna te bespreken wat er gebeurt onderling. Dit gaat onder deskundige begeleiding. Het gezamenlijk kunstwerk wordt ingelijst en kan op de werkvloer een mooie plek krijgen. Daarna kan ieder een eigen werkstuk maken. Mooi inlijsten en ieder gaat met een kunstwerk naar huis. Een hele volledige workshop waarbij het samenwerken aan bod komt en ieder individueel iets kan maken.

Tijdsduur: 3 uur

Kosten: €30,- per persoon

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie maakt het mooiste portret van het land.

Dit wordt een hele boeiende workshop. We gaan expressieve portretten maken. Dat betekent met de ogen dicht, met je vingers verven en nog veel meer. We werken ook samen door goed naar elkaar te kijken en elkaar kleuren te geven. Het intensief met elkaar bezig bent vergroot het teamgevoel. Hoe bekijk je elkaar in het team?

Uiteindelijk krijgt ieder een prachtig expressief portret mee naar huis. Welk bedrijf durft dit aan?

Duur: 3 uur

Kosten: €30,- per persoon

Non-verbale communicatie

Jij geeft wat aan mij, ik geef wat aan jou. Dit doen we op papier. We gaan veel samenwerken met stift en ecoline. Hoe vindt jij het als iemand een kat in jou schilderij tekent? Hoe neem je de ruimte in als je samen op papier tekent? Dit gaan we vooral beleven. Samen doen en daarna bespreken, want dit maakt vaak wel wat los. Een geweldige teambuilding activiteit. Laagdrempelig, iedereen kan op deze manier tekenen en het geeft veel inzicht in de teamprocessen. Zo leren we veel over elkaar en over onszelf en gaan we met een prachtig werkstuk naar huis.

Duur: 3 uur

Kosten: €30,- p.p.

De streken van ‘Van Gogh’; schilderen als van Gogh.

Vincent van Gogh heeft tijdens zijn leven geen schilderij verkocht. Hij heeft enorm veel tekeningen en schilderijen gemaakt. Nu jaren na zijn dood is hij wereldberoemd. Wie kent de zonnebloemen van Vincent van Gogh niet? Hij heeft ook veel verschillende schilderijen gemaakt. Zoals landschappen, nachtschilderijen, stillevens, portretten en nog veel meer. Zijn schilderijen hebben een losse streek en veel kleuren, daarom is het ook erg leuk om uit te werken in eigen schilderij.

Tijdsduur: 3 uur.

Kosten €30,-

Nog meer ideeën:

De rode streken van Matisse, vormen maken en schilderen als Matisse.

Samen bouwen aan je bedrijf, schilderen a la Hundertwasser.

Vredestekening, ben je tevreden in je bedrijf? Gaan jullie respectvol met elkaar om?

Ontwerp je eigen cartoon figuur en plaats dat in een gezamenlijk schilderij.

In overleg is veel mogelijk. Samen maken we een workshop voor jouw bedrijf op maat. Een workshop om nooit te vergeten. Met ook een mooi resultaat aan de muur. of een combinatie van workshops: mozaïeken, graffiti, schilderen, theater spelen bijvoorbeeld. Samen met een lunch of diner. In het atelier kunnen we groepen tot 80 volwassenen ontvangen.