Schilderij 40x80cm Olifant met stromingsbeelden

97.00

Categorie:

Beschrijving

Op dit Schilderij kijkt deze Olifant je vrolijk aan. Het is gemaakt met acrylverf. En met een fineliner is het vol gekrabbeld met allerlei leuke figuurtjes, dan zijn stromingsbeelden. Daardoor blijft het leuk om naar te kijken, elke keer zie je iets nieuws.

Elk schilderij wat te koop staat op deze website is gemaakt door Helene Wieringa-Pruijssen. Elk schilderij is uniek en handgemaakt. Helene is een veelzijdige kunstenares die veel technieken leuk vindt en graag experimenteert. Helene is ook de eigenaar van Atelier Hupsakee en De Tekenschool. Ze inspireert mensen en geeft de kennis en technieken ook graag door aan haar cursisten. Helene houdt van veel structuren en de mixed media techniek in haar schilderijen. Ze is dol op kleur en schildert graag dieren, portretten, landschappen en mensen. Daarnaast is ze ook graffiti kunstenares en zandkunstenares. De kunst is betaalbaar zodat veel mensen een uniek schilderij in huis kunnen ophangen.

Besluit u tot aankoop van dit schilderij, dan kunt u via de webshop betalen en het schilderij afhalen. Opsturen is ook mogelijk, dan komen de verzendkosten erbij. Vermeld dit bij opmerkingen, dan wordt het naar u opgestuurd.