kinderfeestje bonbons maken

16.95

Dit kinderfeestje bonbons maken duurt 2 uur en is te boeken op afspraak. Mail naar het contactformulier om een datum en tijd af te spreken.

Artikelnummer: TK_NA867 Categorie:

Beschrijving

Kinderfeestje bonbons maken bij Atelier Hupsakee

Spelen met chocolade mmm…

Elk kind krijgt een chocoladevorm met allemaal kleine bonbonvormpjes. Dan wordt de chocolade gesmolten in de magnetron. Eerst een laagje maken in de vorm. Deze vormen gaan in de koelkast. Ondertussen wordt de vulling gemaakt van witte chocolade. De vormpjes worden gevuld met de vulling en in elk bonbonnetje kan een verrassing naar keuze gestopt worden, bijvoorbeeld wat marsepein, een nootje of een rozijntje. Snoepen tussendoor mag! Dan worden de bonbons afgedekt met bruine chocolade. Daarna gaat alles weer afkoelen in de koelkast. Tijdens het afkoelen zetten we het bonbondoosje in elkaar. En dan het spannende moment, komen de bonbons heel uit de vorm? De mislukte kun je alvast opeten en de rest van de bonbons mogen versierd worden en neem je mee naar huis in een mooi doosje.

Dit kinderfeestje bonbons maken bij Atelier Hupsakee is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Drinken en chips hoort erbij.