kinderfeestje vilten

12.50

Het kinderfeestje vilten wordt gegeven door Marianne Verduijn en is op afspraak te boeken via het contactformulier.

Categorie:

Beschrijving

Schaapje

Prijs: 12,50 p.p. voor 2 uur.

Techniek: wolwikkelen en prikvilten

Maak een schaapje van echte wol.

Van pijpenragers en echte schapenwol maken we een lief schaapje. Eerst wordt de wol gewikkeld om de pijpenragers en daarna vastgeprikt met een speciale wolviltnaald. Tenslotte krijgt het schaapje oren en ogen. Geschikt vanaf 10 jaar, maximaal 6 deelnemers.

Schilderen met wol

Prijs: €12,50 p.p. voor 2 uur

Techniek: natvilten

Van allemaal mooie gekleurde wol maken we een vilten schilderijtje. Door warm water, zeep en wrijving gaat de wol hechten en ontstaat er een prachtig schilderij! Het is een verrassing als je de zachte wol voelt en de prachtige kleuren ziet. Als het schilderijtje is opgedroogd kun je het thuis op een karton of plankje plakken en aan de muur ophangen.

Boekomslag van vilt.

Prijs: €12,50 p.p. voor 2 uur

Techniek: natvilten 

Van allemaal mooie gekleurde wol maken we een vilten lapje. Door warm water, zeep en wrijving gaat de wol hechten en ontstaat er een prachtige lap. Het is iedere keer weer een verrassing als je ziet welke mooie patronen er ontstaan. Als het lapje opgedroogd is kun je het thuis op maat knippen en op het opschrijfboekje plakken.

Kralen en bolletjes vilten

Ketting of sleutelhanger

Prijs: €12,50 p.p. voor 2 uur

Techniek: natvilten 

We rollen vilten bolletjes van prachtige gekleurde wol. Verder heb je alleen warm water en zeep nodig. Tussen je handen rol je de wol heen en weer en ontstaan de mooiste kralen. Van deze kralen kun je een ketting of een sleutelhanger maken. Geschikt vanaf 10 jaar. Maximaal 6 deelnemers. (Bij meer deelnemers assistentie van ouders)

Drinken en chips hoort erbij.